slide1.jpg slide5.jpg slide6.jpg slide7.jpg slide8.jpg slide9.jpg slide10.jpg

Ponuda Ponuda vinoteke

Vinoteka Bornstein već desetljećima na svojim policama ugošćuje vrhunske hrvatske i dojmljive inozemne najpoznatije brandove. Tradicija vinoteke je promovirati uz već renomirana imena, mlade vinare koji pokazuju već na početku veliki potencijal i vrhunsku kvalitetu.

Od više od 350 artikala na policama najčešće možete naići na brandove, kao što su:

TOMAZ Vina, DEKLIĆ vina, CLAI, Brečević, Roxanich, Benvenuti, Rossi, Krauthaker, Pinkert, Feravino,Adžić, Plenković, Miličić, Cibilić, Miloš, STINA, Korta Katarina, Trdenić, Voštinić-Klasnić, Zdolc, Kos, Šember, Dvanajščak i mnogi drugi…

Uz vina na policima vinoteke možete nači tradicionana žestoka pića, kao što su, rakije šljivovica, viljamovka i travarica, hrvatskih proizvođača Šimić, Patrik, Promex, Rossi, Aura i mnogih drugih.Također zastupljena su prva dva hrvatska Gina proizvođača Rossi i Brigljević.

Na policama se također nalazi pažljivo birana i selekcionirana ponuda renomiranih inozemnih proizvođača i svjetskih brandova. Zastupljene su talijanske regije kao Barollo, Brbaresco, Friuli, Soave, Venetto… Australija, Francuska, Španjolska, Portugal, Čile, Argentina, Njemačka, itd.

Brandovi kao što su: Genagricolla, Pieropan, Torre Rosazza, Borgo Magredo, Collard Picard, D’Arenberg, Cordoniu Anna, Nepenthe itd…

Kao u vinskoj ponudi tako i u delicijskoj, vinoteka se okreće malim domaćim proizvođačima koji nude svoje vrhunko kvalitetne proizvode od Slavonije do Istre, pa sve do Dalmacije…Vrhunski proizvodi od tartufa tvrtke Natura tartufi, Karlić tartufi, slavonski kulen, kulenova seka i slanina OPG-a..., vrhunskog pršuta tvtke Voštane, te maslinovog ulja BRIST, Miloš i Didino ulje.

Najveći ponos vinoteke su arhivska vina čija godišta datiraju od ranih 50-tih, pa sve do ranih 90-tih godina, pa čak na posebno istaknutom mjestu nalazi se i najstarija boca vina u Hrvatskoj, Bijeli pinot iz 1947. godine jedne od najvećih hrvatskih vinarija Kutjevo vina.

Cjelokupna ponuda  vinoteke zadovoljava sve potrebe kupaca jer na jednom mjestu dostupno je sve. Za poznavatelje vina, ili oni koji tek počinju biti na ovakvom jedinstvenom mjestu stoljetnog podruma, vrhunsko i educirano osoblje s lakoćom će Vas uvesti u taj čaroban svijet.

Dobrodošli!!!

 

Ponuda Ponuda Wine Bar

Ponudu vinoteke uspješno nadopunjuje i ponuda Wine bara, koji nudi specijalno kreirane vinske degustacija, kojima prezentiramo hrvatske autohtone sorte svih naših vinskih regija.

Prebogatu vinsku kartu, koja nudi više od 150 različitih artikala hrvatskih i inozemnih proizvođača vina, žestokih pića, vinskih koktela, toplih i hladnih napitaka, upotpunjuje i ponuda menu-a sastavljenog od različitih vrsta tapasa, malih vinskih zalogaja, ponovo kreiranih od namirnica domaćih proizvođača.

U prostoru wine bara organiziraju se događaji, proslave, predavanja, vinske večere i prezentacije za koje se uvijek traži mjesto više.

Cjelokupna ponuda vinoteke zadovoljava sve potrebe kupaca jer na jednom mjestu dostupno je sve. Za poznavatelje vina, ili oni koji tek počinju biti na ovakvom jedinstvenom mjestu stoljetnog podruma, vrhunsko i educirano osoblje s lakoćom će Vas uvesti u taj čaroban svijet.

Uz ovakav jedinstveni koncept zajedničkog djelovanja vinoteke i wine bara, gosti i kupci mogu zadovoljiti sve svoje potrebe na jednom mjestu.

Dobrodošli!!